Sanitair

Baden en douchen. Ze spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven.

Denro kan u van dienst zijn bij kleine reparaties op sanitair gebied, maar ook bij het leveren van een enkele kraan en het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer of toilet.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermosstatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Uiteraard worden alle projecten vooraf berekend zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Verder doen wij ook aanpassingen voor mensen met een beperking.Vervangen sanitair


Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermosstatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos.

Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek


Fout: Contact formulier niet gevonden.