CV Installatiewerk

Een extra radiator plaatsen, of een volledig nieuwe cv-installatie leveren en monteren? Denro verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn.

Een aangename temperatuur is een vereiste voor een aangename woon- en werkomgeving. Die temperatuur verwezenlijken wij graag voor u.
Uw verwarmings- en warm watercomfort hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. U kunt een cv-ketel alleen voor de verwarming gebruiken en een geiser of een boiler voor de warm watervoorziening. U kunt ook voor een kombiketel kiezen, deze zorgt zowel voor de verwarming als warm water in uw woning. Op deze manier bespaart u ruimte, doordat u slechts één apparaat heeft. Bovendien scheelt dit ook in energieverbruik. U heeft de keuze uit een HR-ketel of een VR-ketel, waarvan de Hoog Rendement (HR) –ketel het meest wordt geïnstalleerd, omdat de HR-ketel de warmte van zijn verbrandingsgassen weer gebruikt en welke bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Hierdoor is de ketel energiebesparend en milieuvriendelijker.

U heeft natuurlijk niets aan een ketel zonder radiatoren. Radiatoren zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn sfeerbepalend in een woning of kantoor.
In alle woningen met een schuifpui of glas tot op de grond is een convectorput een ideale oplossing. U houdt een onbelemmerd uitzicht op uw tuin en wint behaaglijke warmte. Een andere manier van verwarmen is vloerverwarming. Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in woningen. Deze manier van verwarmen zorgt voor een prettige en gelijkmatige verdeling van warmte, waarbij eventueel geen radiatoren meer in het zicht hangen.
Voor een goed advies en de beste oplossing komen we graag bij u langs. Laat u verbazen over de mogelijkheden.Aanleg CV-Installatie


Uw verwarmings- en warm watercomfort hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. U kunt een cv-ketel alleen voor de verwarming gebruiken en een geiser of een boiler voor de warm watervoorziening. U kunt ook voor een kombiketel kiezen, deze zorgt zowel voor de verwarming als warm water in uw woning.

Op deze manier bespaart u ruimte, doordat u slechts één apparaat heeft. Bovendien scheelt dit ook in energieverbruik. U heeft de keuze uit een HR-ketel of een VR-ketel, waarvan de Hoog


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek


Fout: Contact formulier niet gevonden.